Wanajan Ilvekseen ovat kaikki tervetulleita

Aina valmiina ryhtymään partiolaiseksi

Etsitkö uutta harrastusta, uusia kokemuksia, uusia kavereita? Kiinnostavatko partiomaiset luontoelämykset? Haluaisitko kokea, mitä partio on käytännössä? Oletko kuullut kavereiltasi kertomuksia eeppisistä partioreissuista ja unohtumattomista leireistä ja haluaisit päästä sellaiselle itsekin? Vai olitko kenties jo aiemmin partiolainen, mutta harrastus jäi – muistathan, että partioon olet aina tervetullut takaisin. Wanajan Ilveksessä toimii ryhmiä kaikenikäisille lapsille ja nuorille. Tule mukaan!

Alla näet alustavan viikkosuunnitelman kaudelle 2023–2024. Ajat varmistuvat syksyn aloitustapahtumassa. Tervetuloa Honkalanrantaan 28.8.2023 kuulemaan ja kysymään lisää toiminnastamme!

  • Alle kouluikäiset ja ekaluokkalaiset lapset vanhempineen voivat osallistua perhepartiotoimintaan. Kokoontumisia on kaksi kertaa kuussa, pääsääntöisin viikonloppuisin. Lue lisää.
  • Eka- ja tokaluokkalaisten tiistaisin kokoontuva uusi ryhmä perustetaan, jos ryhmään ilmoittautuu yli 8 lasta. Mukaan voi tulla myös kolmosluokkalaisia, jos torstain aika ei sovi heille.
  • Ysiluokkalaisista vaeltajiin koostuva ryhmä toteuttaa partio-ohjelmaa pääosin projekteina, mahdolliset koloillat järjestetään erikseen sopien. Tämä mahdollistaa sen, että myös muilla paikkakunnilla opiskelevat voivat osallistua toimintaan, vaikka joka viikko ei onnistuisi pääsemään koloiltaan.

Tutustu toimintaryhmiimme, ota yhteyttä ja kysy lisää Nina ”Nike” Kentältä, nina.kentta (at) partio.fi, 050 338 2040.

Partio on myös aikuisten harrastus

Wanajan Ilveksestä löytyy aikuisillekin monenlaisia mahdollisuuksia osallistua kivaan toimintaan oman elämäntilanteensa mukaisesti. Haluaisitko harrastaa partiota yhdessä alle kouluikäisen lapsesi kanssa? Etsitkö itsellesi merkityksellistä vapaaehtoistyötä? Kiinnostaako partioryhmän johtaminen? Ota yhteyttä Nina ”Nike” Kenttään, nina.kentta (at) partio.fi, 050 338 2040 ja löydetään juuri sinulle sopiva tapa osallistua! Ps. Aiempaa kokemusta partiotoiminnasta ei tarvita.

Näin ilmoittaudut partioon:

  • Jos olet kiinnostunut lippukunnassamme toimivasta perhepartioryhmästä, jossa seikkailuja kokevat alle kouluikäiset ja ekaluokkalaiset pikkuoravat yhdessä vanhempansa ja johtaja Marsun kera, kysy lisää Mari ”Marsu” Känkäseltä, p. 040 579 3369, mari.kankanen(at) partio.fi.