Wanajan Ilves lahjoitti perinteisesti kaksi adventtikalenteria

Marraskuun alkupuolella Wanajan Ilvekset kokivat mukavia ja jännittäviä hetkiä. Wanajan Ilves jakaa vuosittain Hämeenlinnassa joulumieltä lahjoittamalla kaksi partiolaisten adventtikalenteria. Tänä vuonna kalenteri käytiin ojentamassa Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin johtajaylilääkäri Sally Leskiselle ja Hämeenlinnan kaupunginjohtaja Olli-Poika Parviaiselle.

Sally Leskinen sai adventtikalenterin Wanajan Ilveksen nuorimpien partiolaisten eli perhepartioryhmä Oravien toimesta. Lippukunnanjohtaja Mari Känkänen kiitti Sallya korona-aikana saaduista selkeistä toimintaohjeista, joita huolellisesti noudattaen partiotoiminta on voinut jatkua koko korona-ajan turvallisesti ja tarjoten rajoituksista huolimatta mahdollisuuden harrastaa. Sallylle kokemusta partiosta oli kertynyt oman pojan harrastuksen myötä. Hän totesi, että partio on hyvä ja terveellinen harrastus, jossa oppii toimimaan monenlaisissa olosuhteissa ja varautumaan erilaisiin tilanteisiin.

Kalenterin Sallylle ojensivat Luka, Noel, Ruusa ja Toivo. Porukalla juttu luisti todella mainiosti, ja Sally kutsuikin koko perhepartioryhmän keväällä vierailulle tutustumaan sairaalan toimintaan. Mukaan saa kuulemma ottaa vaikka oman terveystarkastusta kaipaavan nallensa.

Perhepartioryhmä Oravat luovutti adventtikalenterin Sally Leskiselle Verkatehtaalla.

Olli-Poika Parviaiselle kalenterin ojensivat tarpoja-samoajavartion jäsenet Tilda ja Aura sekä joulukampanjapäällikkö NiKe.

Myös Olli-Pojalle partiotoiminta on tuttua entuudestaan oman lapsen partioharrastuksen kautta, ja siten perheessä on aiemminkin ollut adventtikalenteri. Lahjoituksen myötä nyt myös Hämeenlinnan kodissa on oma partiolaisten adventtikalenteri.

Tilda ja Aura kertoivat kaupunginjohtajalle, että varoja kalenterimyynnillä kerätään mm. ensi kesän Kajo-leirin sekä vuonna 2023 järjestettävän Korean Jamboreen kustannuksiin. Tytöille olikin iloinen yllätys kuulla tarinoita Olli-Pojan kolmelta Korean matkalta.

Aura, Tilda ja NiKe luovuttivat adventtikalenterin kaupunginjohtaja Olli-Poika Parviaiselle.